| Szárnyas szendvicskrém receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: Szárnyas hús(pulyka,csirke), hagyma, fokhagyma,olaj, pirospaprika, oregano, majoranna, bors, só, ételízesítő. Elkészítés: A hagymát megpirítom az olajon,hozzáadom a pirospaprikát, és öntök rá egy pici vizet. addig főzöm,amíg a hagyma szét nem málik. Ha ez megvan,hozzáadom a húst,és megfűszerezem,majd mint a pörköltet, megfőzöm. Ha a hús már puha,és még nem csontoztuk ki,leszűrjük róla a levet, és a kicsontozott húst ledaráljuk. A maradék levet a már ledarált masszához adjuk,de csak mindenki az ízlése szerint adagolja,attól függően mennyire szereti sűrűn a krémet! Ehetjük frissen,és lefagyasztva is!!! Tanácsok: Minél több oreganot teszünk bele,annál pikánsabb lesz az íze. De vigyázzunk, mert a nagyon túlzásba vitt oreganonak kellemetlen íze lehet! A receptet beküldte: tecka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |