Tutireceptek.hu fejléc

Szalonnával spékelt fácánsült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db egész fácán
15 dkg füstölt szalonna
húsleves alaplé
őrölt bors

ételízesítő
olaj

Elkészítés:
A fácánt húsleves alaplében puhára főzzük, majd óvatosan kiemeljük, és egy hőálló tálba helyezzük. Sóval, borssal, ételízesítővel megszórjuk, kevés olajjal meglocsoljuk, majd a katonákra vágott füstölt szalonnával bőségesen megtűzdeljük.

A húsleves alaplével meglocsoljuk, majd előmelegített sütőben készre sütjük, időközönként a húslével meglocsolgatva.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Keszeg avas szalonnával » Bableves szalonnával » Burek szalonnával » Csirkemáj angolszalonnával
» Bundáskenyér szalonnával » Rakott krumpli szalonnával » Spékelt nyúl » Sajtos májas csirkemell
» Húsrolád » Húsos, gombás fasirt » Rakott pulykamell » Mexikói vagdalt
» Gesztenyés csirkemell » Születésnapi csirke » Baconos zöldségnyárs » Sertéshúsos tekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.