Tutireceptek.hu fejléc

Keszeg avas szalonnával recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1-1,5 kg keszeg,
1-1 gerezd fokhagyma,
10 dkg avas szalonna,
4-5 dl napraforgóolaj,
só.

Elkészítés:
A keszegeket megpucolom, kibelezem, kimosom, fejüket és farkukat meghagyom. Oldalaikat bevagdalom és kívül-belül sóval bedörzsölöm. Belsejükbe egy-egy ujjnyi avas szalonnacsíkot és egy gerezd fokhagymát rakok. Szabadtűzön tepsiben bő olajban forgatás nélkül pirosra sütöm.


A receptet beküldte: Emy 35

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemáj angolszalonnával » Burek szalonnával » Bundáskenyér szalonnával » Rakott krumpli szalonnával
» Bableves szalonnával » Mexikói halsaláta » Mustáros tonhal » Borzas hal
» Bácskai halászlé » Tonhalkoktél » Spenótos-lazacos lasagne » Lazacos tortilla
» Halfalatok joghurtdippel » Tonhal sajttal és gombával » Rántott tonhal sajtosan » Pestos halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.