| Sütés nélküli almás torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: 300 g babapiskóta 1 kg alma 2 cs. főzéssel készitendő vanilia pudingpor 2dl Hulala tejszín (növényi tejszin) kevés étcsokoládé cukor,fahéj izlés szerint Elkészítés: Az almát lereszeljük. Lábosba tesszük 2 dl vizzel felengedjük és ebben puhára pároljuk. A pudingporokat 2,5 dl hideg vizzel kikeverjük és hozzá öntjük az almához. Roggyantunk egyet-kettőt rajta. Izesitjük cukorral,fahéjjal. Torta forma aljára babapiskótát helyezünk erre az almás krém felét (még melegen),megint egy sor piskóta és a tetejére a maradék krém. Kihűtjük. Addig felverjük a Hulala tejszint és rásimitjuk a tortára. Tetejére étcsokit reszelünk, betesszük a hűtőbe pár óra hosszára.(Legideálisabb egy éjszakára) Isteni finom és garantáltan sikert érsz el vele, nagyon egyszerűen elkészithető. Tanácsok: A krém izesitését célszerű utoljára hagyni.Sokkal finomabb és intenzivebb igy az ize. A Hulala tejszin nem esik össze még másnap is olyan szép magas,mint amikor felverted.Éppen ezért ajánlott ezt a tejszint választani. Tejmentessége miatt a baba 1 éves szülinapjára is adható!:) Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: napsugar_74 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |