| Almás négerke receptSütemények, édességek Hozzávalók: 60 dkg alma 50 dkg tönkölyliszt, 10 dkg zabpehely 1 cs. sütőpor 5 db tojás néhány csepp citromlé + citromhéj fahéj folyékony édesítőszer Elkészítés: Az almát lereszelem, beleteszem a tojásokat, a folyékony édesítőszert és a sütőport, jól összekeverem, majd belereszelem az 1 citrom héját, belecsavarom a levét is. Fahéjat szórok bele, s mégegyszer jól összekeverem. Ezután beleszórom a tönkölylisztet és a zabpelyhet, összekeverem, és a vékonyan kiolajozott lisztezett tepsibe belesimítom. Forró sütőbe teszem. 30 percig sütöm. A végeredmény egy nagyon mutatós, kávészínű, könnyű és jóizű sütemény. Tanácsok: Magas rosttartalmú édesség, melyet jó szívvel ajánlunk minden fogyókúrázónak! Elkészítési idő: 40 perc Kalóriatartalom: 261 kcal Szénhidráttartalom: 43.5 gramm Zsírtartalom: 4.2 gramm A receptet beküldte: szimba Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |