| Sült ravioli receptZöldséges ételek Hozzávalók: Hozzávalók (4-6 személyre): # 60 db raviolitészta # Pikáns mártás A töltelékhez: # 15 dkg csiperkegomba # 20 dkg zeller # 10 dkg spenótlevél # 10 dkg bambuszrügy (elhagyható) # 10 dkg szójacsíra # 1 kávéskanál só # 1 kávéskanál cukor # 1 csipetnyi glutamát (elhagyható) # 1 evõkanál portói (vagy más száraz bor) # 1 evõkanál szójamártás # 2 tojás # 2 evõkanál olivaolaj # Bors Elkészítés: lkészítés: Vágjuk apróra a zöldségféléket és szükség szerint pároljuk meg. Keverjük össze a fûszerekkel és a tojásokkal. Kevergetve pároljuk, míg a tojás jól össze nem fogja. Töltsük meg a raviolikat. Forrósítsunk legalább egy liter olajat. Süssük meg a raviolikat, legfeljebb huszat egyszerre. Csöpögtessük le és tegyük nedvszívó papírra. Tálaláskor a pikáns mártást egyénileg használjuk. Tanácsok: # ortély: # Elõmelegített tálon kell tálalni. # A töltelék anyagait e lehetõségek szerint változtathatjuk. A receptet beküldte: rohangya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |