Tutireceptek.hu fejléc

Ravioli all'italia recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
A tészta hozzávalói:
100 gr liszt
1 tojás
Összegyúrjuk a lisztet a tojássalFormázás: A tésztát szélesre nyújtjuk. A kinyújtott tésztát gondolatban hosszában elfelezzük. Az egyik oldalra egymástól 2-3 centis távolságra elosztjuk a tölteléket, ráhajtjuk a maradék tésztát. Kiszorítjuk a levegőt a tésztából és derelyevágóval méretre vágjuk. Sós, forró, lobogó vízben kifőzzük.
Töltelék:
0,5 kg túrót 25 dkg spenóttal összekeverünk, lazítjuk egy doboz vajkrémmel, esetleg egy tojással. Ízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval.
Ezt a tölteléket töltjük a ravioliba.

Elkészítés:
Sugo di pomodoro/Paradicsomszósz
Kevés olajon apróra vágott hagymát üvegesre pirítunk, hozzáadunk vékonyra szeletelt répát, ízlés szerint, majd felöntjük paradicsomszósszal, ízesítjük és jól átforraljuk.

Tanácsok:
Nyami jó étvágyat :)


A receptet beküldte: csillibilli112


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ravioli (kínai módra) » Húsleves raviolival » Ravioli » Sült ravioli
» Sütőtökös ravioli » Siu mai - kínai ravioli » Olasz tésztasali » Milánó makaróni
» Csirkemájas » Spenótos lasagne » Káposztás lángos » Diós, kakaós sütemény
» Ízletes tésztasaláta » Sváb nudli » Fűszeres tésztás csirke » Egyszerű töltött lángos


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.