| Vitamintál sajttal receptZöldséges ételek Hozzávalók: 50dkg karfiol 25-25dkg zöldborsó,zöldbab,srépa 2dl tejföl 12dkg reszelt sajt só vaj. Elkészítés: A rózsáira szedett karfiolt,a kockára vágott srépát,a felaprított zöldbabot és a borsót külön-külön sós vízben nem túl puhára főzzük.Leszűrjük,lecsöpögtetjük,és kivajazott tűzálló tálba tesszük.Meglocsoljuk egy kevés olvasztott vajjal,leöntjük enyhén sós tejföllel,majd megszórjuk reszelt sajttal,és sütőben jól átsütjük! Tanácsok: Én a zöldségeket a következőképpen készítem: karfiolt: hideg vizben,ha már felforrt a viz,szűröm is le srépát és borsót:kb.5-10 percig fözöm együtt zöldbabot:roppanósra mert a sütöben is puhul még. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: orchidea11 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |