| Húsleves raviolival receptLevesek Hozzávalók: Hozzávalók 2 személyre: 50 dkg leveshús, egy csomó leveszöldség, 1 fej vöröshagyma, só, 2 evőkanál finomra aprított petrezselyem vagy tárkonylevél. A levesbetéthez: 20 dkg hússal töltött ravioli Elkészítés: Mossuk meg a húst, tisztítsuk meg a leveszöldséget. Tegyük valamennyit 1,5 - 2 liter hideg vízbe, és lefedve, kis lángon főzzük 1-1,5 órán keresztül. (idáig a leves előző nap elkészíthető!) A levest szűrjük le, a húst és a zöldségeket tegyük félre a másnapi ebédhez. A levet forraljuk fel, szórjuk meg a petrezselyem vagy a tárkonylevéllel. A raviolit külön edényben az előírás szerint főzzük ki, majd a levessel együtt tálaljuk. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |