Tutireceptek.hu fejléc

Sült rákok recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
250 g felfújt tészta (olyan, mint a mélyhutött leveles tészta)
kevés vaj
50 g apróra vágott vöröshagyma
kevés apróra vágott petrezselyem
300 g garnélarák
1 tojás
(hokezelt) só

Elkészítés:
Kitekerjük a tésztát. Megpároljuk
a vöröshagymát a vajban,
és összekeverjük az apróra vágott
petrezselyemmel. Lehutjük,
hozzáadjuk a a rákokat,
és összekeverjük. A keveréket
a tészta felére
elosztjuk, megkenjük tojással,
összetekerjük a tésztát,
ismét megkenjük tojással,
majd villánkat
egyenletesen belenyomkodjuk
a tésztába. Megsózzuk a tetejét,
és kb. 200 C -on 10-15 percig
sütjük.


A receptet beküldte: LoLiNa


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos hal » Sült hal gombás mártásban » Koktélrák spárgával » Krémsajtos hal
» Tejszínes spárgás hal » Mustáros kéregben sült hal » Avokados-tonhalas tortilla » Diós ponty serpenyőben sütve
» Halleves horvát módra » Kakukkfüves ponty » Tonhalas penne » Vagdalt -hal- hús egyben
» Citromfüves lazac sült » Lazac Dianna Lynn módra » Lazactatár krémsajttal » Grillezett tonhal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.