Tutireceptek.hu fejléc

Tejszínes spárgás hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1/2 kg halfilé
1 csomag spárga
15-20 dkg reszelt sajt
1 doboz főzőtejszín

vegeta
fűszerkeverék

Elkészítés:
A spárgát sós vegetás vízben teljesen megfőzzük.
A halat beletesszük az olívaolajal aláöntött tepsibe, a filéket megsózzuk,-borsozzuk,-fűszerezzük. Elhelyezzük rajtuk a spárgát.
Leönjük tejszínnel és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőbe tesszük és percig sütjük.
Végül rizzsel vagy krumplival, izlés szerint tálaljuk.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Dessybaby


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes kukorica leves » Tejszínes pogácsa » Tejszínes gombócleves » Tejszínes spanyol csirke
» Tejszínes csirkés penne » Tejszínes sajtos hús » Tejszínes gombás spagetti » Tejszínes szelet
» Tejszínes chilis garnéla » Tejszínes gombaszósz » Tejszínes csirke » Tejszínes-tárkony leves
» Tejszínes alagút » Tejszínes gombás teszta » Spárgás risotto » Tejszínes mézes minikrémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.