Tutireceptek.hu fejléc

Sült hal gombás mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
halfilé
tejföl
fokhagyma, vagy fokhagymakrém (esetleg fokhagymasó)
petrezselyemzöld
húsleveskocka
gomba
só, fehérbors, lestyán, bazsalikom
hagyma
zsiradék

Elkészítés:
A halfiléket besózzuk, bekenjük fokhagymakrémmel (vagy fűszerezzük fokhagymasóval, természetesen ebben az esetben nem kell külön sózni), és elhelyezzük egy tepsiben, megszórjuk petrezselyemzölddel, majd kevés olajat öntünk alá. A hagymát felszeleteljük, és olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a gombát, fehérborsot, sót, lestyánt, és a bazsalikomot (ízlés szerint). Öntünk rá kevés vizet, és beledobjuk a húsleveskockát, összeforraljuk, majd beletesszük a tejfölt. Miután így is összeforraltuk, ráöntjük a tepsiben elhelyezett halszeletekre. Sütőbe tesszük, és készre sütjük.


A receptet beküldte: moncsicsi83


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rizspogácsa » Gombás karfiol-tál » Csirkés-gombás lasagne » Gombás tarhonya
» Gombás sertésszelet » Gombás sonkatekercs » Gombás sonkás metélt » Gombás tarja tepsiben
» Gombás halpaprikás » Gombás harcsapaprikás » Gombás vegyessaláta » Tejfölös gombás csirkecomb
» Sajtos-gombás karaj » Tejszínes gombás teszta » Tejszínes-gombás csőtészta » Gombás tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.