| Sült hús gombás omlettel receptEgytálételek Hozzávalók: 2 szelet borjúhús vagy csirkemell (egyenként kb.10-12 dkg), 4 db tojás, 10 dkg friss szeletelt gomba, 1 kisebb fej vöröshagyma, ugyanennyi lila hagyma, 1-2 paradicsom, 1-2 paprika, 5 dkg balkáni sajt, só, bors, chiliszósz, olaj, 2,5 dl húslé. Elkészítés: A húst kicsit kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk, majd pár percig állni hagyjuk. Elkészítjük a salátaköretet: a paradicsomot és a sajtot kockákra, a paprikát és a lila hagymát karikákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés olajon elősütjük a húst, felöntjük a húslével, lassú tűzön puhára pároljuk. Amíg a hús elkészül, egy palacsintasütőben elkészítjük a hagymás-gombás omlettet, amelyet a tálalásnál két részre osztunk, ráhelyezzük a húst és meglocsoljuk a chiliszósszal. Salátakörettel tálaljuk. Tanácsok: hús, zöldség, szénhidrátmentes Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Almáspite2oo2 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |