| Sült hús ananásszal receptHúsételek Hozzávalók: sertéscomb, 1 doboz ananász konzerv (körszeletes), 1 pohár tejföl, 20-25 dkg főtt, füstölt sertéstarja, bors, sajt, kevés vaj (margarin). Elkészítés: Készítésekor a sertéscombból hagyományos egyben sült húst készítünk, kihűlés után 1 ujjnyi szeletekre vágjuk és a vajjal kikent tepsibe tesszük, egymás mellé. Tetejére kenjük a ledarált főtt tarjából a tejföllel és borssal készített egyveleget, ennek tetejére teszünk egy vékony szelet sajtot, majd a sajtra egy karika ananászt. Az ananászközepébe egy kis vaj kerül. Sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad. Nagyon jó vendégváró, mert előre el lehet készíteni és a megfelelő időben csak sütni kell.Körettel tálaljuk. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |