| Rántott szelet ananásszal receptHúsételek Hozzávalók: (4-5 személynek) 8 szelet karaj 8 karika ananász tojás liszt zsemlemorzsa örölt mogyoró, dió, vagy szezámmag só tejföl reszelt sajt olaj a kisütéshez Elkészítés: A húst kiverjük, sózzuk és bepanírozzuk liszt, tojás és zsemlemorzsába kevert őrölt mogyoró, vagy dió, esetleg szezámmag keverékével. Aranysárgára sütjük, majd tepsibe egymás mellé tesszük, rá egy-egy karika ananászt. Mindegyik tetejére teszünk egy nagy halom tejfölbe kevert reszelt sajtot és forró sütőben szép pirosra sütjük. Tanácsok: Ha zsemlemorzsával elkevert mogyorót, diót, vagy szezámmagot nylonzacskóba töltjük, és ott rázzuk össze a hússal, nem szóródik szét a panír, nem piszkítunk annyit. Burgonyapürével tálaljuk. A receptet beküldte: Rozália Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |