| Sült hurka és kolbász diszkoszban. receptEgytálételek Hozzávalók: 1 kg májas hurka, 50 dkg véres hurka, 50 dkg sütni való kolbász, 1,5 kg burgonya, só. Elkészítés: A burgonyát megpucoljuk, alaposan megmossuk, és felkockázzuk. A diszkosz belsejét kikenjük sertészsírral vagy olajjal, kissé kikenünk olajjal, és beleszórjuk a burgonyát, majd ízlés szerint megsózzuk. Ráhelyezzük a hurkát és a kolbászt, amiket villával kissé megszurkálunk. Hideg sütőbe toljuk a diszkoszt és 200 fokon kb. 40-50 perc a disznótorost készre sütjük. A megsült hurkát és kolbászt a vele sült burgonyával tálaljuk. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |