Tutireceptek.hu fejléc

Kelkáposztás kolbász recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg darálthús
3 gerezd fokhagyma
KK. füszerpaprika
só,bors,
MK.darált kömény

75 dkg kelkáposzta
40 dkg krumpli
3 dl tejfől
só fokhagyma

Elkészítés:
Sós fokhagymás vizben széles csikokra vágott kelkáposztát félig megfőzzünk. A krumplit kisebb kockára vágjuk, és félig megfőzzük , mind a kettőt le csurgassuk és félretesszük.

A darálthúsból és a fenti anyagokból kobászt készitünk.De gombócokat formálunk belőle.

Egy jénait kiolajozunk,és a fele kelkáposztát
majd a húsgombocokal tele rakjuk,a résekbe meg a krumlit helyezzük el.A megmaradt kelkáposztával betakarjuk.Bőven meglocsoljuk tejfőlel.
Szép pirosra sütjük. 45-50 percig.

Forron tálaljuk.

Tanácsok:
Nagyon jó vendég várásnál, is mert a sütöt csak akkor kapcsoljuk be mikor a vendégek meg érkeztek.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Grillezett kolbászkák » Kelkáposztás csirke » Húsvéti kolbászos leves » Kolbászos kifli
» Kolbászos Pizza » Kelkáposztás krumplileves » Burgonyás-kolbászos omlett » Angolos kolbászkák
» Kolbászos töki pompos » Kolbászos batyu » Kolbászos krumplileves » Kolbászkrém uzsonnára
» Kolbászos tökfasírt » Kolbászos krumplitekercs » Kolbászos fejtettbab leves » Kolbászos fejtettbableves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.