| Sült csülök pikáns mártással receptHúsételek Hozzávalók: 1 db húsos csülök, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 2 db babérlevél,5-6 szem bors, kevés pirospaprika, majoranna. Elkészítés: A csülköt a fűszerekkel együtt puhára főzzük. Ha megfőtt lecsepegtetjük és mind a két oldalát megkenjük a mártással. Mártás: 2 evőkanál mustár, kevés őrölt bors, 1 evőkanál olaj, 2 evőkanál méz, pirospaprika, só. Összekeverjük és bekenjük a csülköt.Krumplival körítve, locsolgatva pirosra sütjük. Tanácsok: Előző nap elkészíthetjük és másnap csak sütni kell. Jó étvágyat! A receptet beküldte: Nóra* Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |