| Káposztabundás hús receptEgytálételek Hozzávalók: 8szelet sertéskaraj 2vőkanál mustár 2 evőkanál zsír 80dkg savanyú káposzta 1kg burgonya 3dl tejföl 3tojás só bors őrölt kömény a tálaláshoz:2dl tejföl pirospaprika Elkészítés: A hússzeleteket mustárral megkenjük, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán megpirítjuk. Egy kizsírozott tepsibe fektetjük a hússzeleteket.A visszamaradó zsíron megpároljuk a káposztát.A burgonyát megtisztítjuk,durvára reszeljük, majd a tejföllel és a tojásokkal a káposztához adjuk.Sózzuk,borsozzuk,fűszerezzük,majd jól összekeverjük.A masszával jól beborítjuk a hússzeleteket.Alufóliával letakarjuk és 1órát sütjük.Ekkor a fóliát levesszük és még 30percig pirítjuk. Tejföllel meglocsolva pirospaprikával megszórva tálaljuk. Tanácsok: A káposztát egy kicsit vágjuk össze, hogy ne legyen olyan hosszú. Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: bertokandrea01 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |