| Virslis Rántott Palacsinta receptEgytálételek Hozzávalók: - Fél kg virsli - panír : 2,3 tojás, liszt, zsemlemorzsa - palacsinta: 40 dkg liszt, tej, tojás, csipet só Elkészítés: A virsliket megfőzöm, és félbe vágom. ( maradhat egyben is aki úgy szeretné ) Elkészítem a palacsintákat, nem szabad túl vastagra csinálni. Ha elkészültek, fogok egy palacsintát, és beleteszek a szélére egy virslit. ( Ízlés szerint lehet sózni borsozni hogy több íze legyen majd ) a két szélét behajtom hogy oda ne folyjon be az olaj. Feltekerem, végül a szélét bekenem tojással, hogy a palacsinta ne essen szét. ( Másik lehetőség: fogpiszkálóval rögzítem. ) Bepanírozom, és kisütöm. Tanácsok: Macerás, sok időt igényel a palacsinták kisütése miatt, de azt előző nap is ki lehet sütni, és akkor másnap már nemkell nyüglődni vele. A palacsinta két azon szélét hajtom fel, amelyik a palacsinta két széle lesz, hogy oda ne folyjon be az olaj. ( ennél jobban sajnos nemtudom körüírni, remélem érthető ) Lehet krumplis rizses körettel tálalni, de önmagában is finom:) Elkészítési idő: 120 perc A receptet beküldte: Arianne113 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |