Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 l paradicsom ivólé
1 kis fej vöröshagyma
1 kis zöldpaprika
1 közepes nagyságú uborka
1 evõkanál olaj
1 evõkanál almaecet
1 citrom leve

törött feketebors

Elkészítés:
A paradicsomlevet összekeverjük az olajjal, az almaecettel, a citrom levével, sóval és csipetnyi törött borssal.

Néhány órára hûtõbe tesszük, közvetlenül a tálalás elõtt hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát a kis kockákra vágott zöldpaprikát valamint az ugyancsak kis kockákra vágott, lehámozott nyers uborkát.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Anyukám tojáslevese » Fokhagymaleves » Parajkrémleves » Zöldséges fehérbab leves
» Májgombóc – leves » Káposztás lencseleves » Füstölt sajtos leves » Bácskai gombócleves
» Finn füstölt halleves » Erdélyi húsgombóc leves » "Hajrá leves..." » Alföldi leves
» Disznótoros orjaleves » Áfonyás almaleves » Sajtos kenyérleves » Őszibarack leves recept


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.