Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol göngyölt marhaszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagyobb szelet marhahús
szeletelt húsos szalonna
1-2 hagyma
olaj

bors
pirospaprika

Elkészítés:
A megmosott hússzeleteket jól kiveregetjük,mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. A hagymát szeletekre vágjuk és a hússzeleteken elosztjuk, megsózzuk, megborsozzuk és kevés paprikával is megszórjuk. A szeleteket bacon szalonnába tekerjük, és egy olajozott tepsibe sorakoztatjuk. Kevés vizet alá öntve és alufóliával lefedve 30-40 percig pároljuk, majd közepes tűzön készre pirítjuk.

Tanácsok:
Pirított krumplival és vegyes körettel finom.


A receptet beküldte: tünci77


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol szél » Szalonnás göngyölt zöldbab » Göngyölt karaj tekercs » Spanyol briós
» Spanyol nyári leves » Göngyölt csirkecombok » Göngyölt fokhagymás csülök » Baconba göngyölt virsli
» Göngyölt virsli » Spanyol báránycomb » Göngyölthús » Spanyol csirkeleves
» Spanyol csirke II. » Gesztenyés göngyölt hús » Churros (spanyol édesség) » Göngyölt linzer


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.