Tutireceptek.hu fejléc

Spanyol csirke II. recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 csirkecomb (csirkemellfilé is lehet),
só,
12 dkg margarin,
4 evőkanál méz,
1 narancs kifacsart leve

Elkészítés:
A csirkecombokat – miután a bőrüket lefejtettük – megsózzuk, és margarinnal enyhén kikent tűzálló tálba fektetjük. Alufóliával letakarjuk, majd sütőben, közepes lánggal félig megsütjük. Közben a maradék margarint egy kis lábasban fölolvasztjuk, a mézet belecsorgatjuk, a narancslével ízesítjük. 1-2 percig forraljuk, majd a húsra öntjük. A sütőbe visszatoljuk, és a mézes-narancsos lével többször meglocsolva, fólia nélkül szép pirosra sütjük. Burgonyapüré és savanyúság illik hozzá.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejszínes, kapros csirke » Petrezselymes csirke » Mustáros csirkeszárnyak » Sörben sült csirkecombok
» Naranccsal sült csirkecomb » Kakukkfüves tepsis csirke » Marinált csirkecombok » Kapribogyós csirkemell
» Tepsis Zöldséges Csirke » Rakott-sajtos csirkemell » Fincsi csirkecomb » Csirkés hagymasaláta
» Kínai borsos csirke » Almaszósz csirkehússal » Pezsgős csirke » Pizzás csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.