Tutireceptek.hu fejléc

Sonkával töltött gombafejek recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg gomba,
8 dkg vaj,
6 dkg liszt,
3 dl tej,
bors,
pirospaprika,
só,
40 dkg főtt sonka
2 db tojássárgája,
5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A gombafejeket megtisztítjuk, majd egy vajjal megkent edénybe helyezzük, belső részüket megsózzuk, és kevés törött borssal meghintjük. Az 5 dkg vajból, 6 dkg lisztből és a tejből sűrű besamelmártást készítünk, amelyet sóval, törött borssal és pirospaprikával ízesítünk. Belekeverjük az apróra vágott főtt sonkát és a tojássárgáját. A gombafejeket ezzel a töltelékkel megtöltjük, megszórjuk reszelt sajttal, olvasztott vajjal meglocsoljuk, és a sütőbe helyezve készre sütjük.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombócos töltött káposzta » Hideg töltött saláta » Egyszerű töltött tojás » Túróval töltött kifli
» Töltött finom cukkini » Baconnal töltött lángos » Kakaós töltött copf » Erdélyi töltött káposzta
» Vecsési töltött hús » Töltött füge » Töltött kacsa » Töltött alma
» Hagymás töltött tojás » Répás, töltött csirkecomb » Töltött sült paradicsom » Töltött-rántott kifli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.