| Sonkás krémmel töltött baguette receptSzendvicsek, szendvicskrémek Hozzávalók: 1 baguette 20 dkg gépsonka 10 dkg margarin 15 dkg krémsajt 1 piros húsú paprika 1 csokor petrezselyem só őrölt bors Elkészítés: A kenyeret középen (hosszában) félbevágjuk, kivájjuk a belsejét és félretesszük. A sonkát, a megmosott paprikát és petrezselymet apró darabokra vágjuk. A margarint habosra keverjük, hozzáadjuk a krémsajtot, a kivájt kenyérbelet, a paprikát és a petrezselymet. Borsozzuk, sózzuk (ha kell, mert a krémsajt elég sós), és jól összekeverjük. A kész masszát a kivájt kenyérbe töltjük, a két részt összeillesztjük, szorosan becsavarjuk alufóliába és 2 órahosszára hűtőbe tesszük. Szeletekre vágva tálaljuk. Tanácsok: Én nem baguette-ből csináltam, hanem sima kenyérből. A végén a megkent kenyérszeletekre sajtot reszeltem, és melegszendvicsnek készítettem el. Ez az adag kb 6 szelet (kg-os kenyér legnagyobb szeleteire gondolok) kenyérre elég. Remélem, ízlett. Nekünk nagyon bejött! :D Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 220 kcal A receptet beküldte: lilipeti Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |