Tutireceptek.hu fejléc

Sonkás gnocchi recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
80-80 dkg gnocchi és paradicsom
10-10 dkg füstölt sonka és parmezán sajt
1 gerezd fokhagyma
8 dkg vaj
1 csokor petrezselyem
friss bazsalikomlevelek
őrölt bors, só

Elkészítés:
A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, a héjukat lehúzzuk, a húsukat darabokra tördeljük. A felforrósított vajban megpirítjuk a finomra vágott sonkát és a zúzott fokhagymát. Hozzáadjuk a paradicsomot, és 5 percig, közepes lángon együtt főzzük. Belekeverjük a reszelt parmezánt, a finomra vágott petrezselymet, megsózzuk és megborsozzuk. Forrásban lévő sós vízben megfőzzük a gnocchit, leszűrjük, lecsöpögtetjük, és nagy tálba borítjuk. Összekeverjük a mártással, bazsalikomlevelekkel díszítjük, és azonnal tálaljuk.


A receptet beküldte: elvira1


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos sonkás fasírt » Sajtos-sonkás hústekercs » Hideg sonkás sajttekercs » Sonkás rakott kenyér
» Sonkás sajtos karfiol » Sonkás tojáslepény 1. » Szalonnás gnocchi » Sonkás csirkemellfilé
» Sajtos, sonkás kiflicskék » Tojásos, sonkás saláta » Spenótos-sonkás nokedli » Hagymás-sonkás muffin
» Gombás, sonkás omlett » Sonkás keltekercs » Sonkás-kolbászos tészta » Sonkás töltött krumpli


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.