| Tojásos, sonkás saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 3 db tojás 200 g sajt 2 teáskanál mustár 20 g krémsajt 2 teáskanál bors 2 teáskanál só 2 db metélőhagyma 30 g sonka Elkészítés: Főzd meg a tojásokat keményre, majd hideg vízben hűtsd le, hogy a héja könnyen leváljon. Ha megpucoltad, vágd fel vékony szeletekre és tedd félre. A krémsajtot és a mustárt keverd össze, fűszerezd sóval és borssal. Morzsold közepes darabokra a sajtot és egyengesd össze a mustáros krémsajttal. A sonkát kockázd fel, majd vegyél elő egy lezárható edényt. Öntsd bele a tojást, a sonkát és a mustáros szószt. Tedd rá a tetejét, és jól rázd össze, hogy a krémsajt körülölelje a tojást és a sonkát. Ha ezzel elkészültél, tedd tányérra és, hogy teljes legyen a színkavalkád, szórd a tetejére a durvára vágott hagymát. Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 339 kcal A receptet beküldte: Gvivike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |