| Sonkába göngyölt kecskesajt receptEgytálételek Hozzávalók: 4 főre 4 szelet füstölt sonka 25 dkg kecskesajt (gomolya) 4 szál újhagyma Elkészítés: 1.A füstölt sonkaszeletekől a zsíros részt levágjuk, apróra vágjuk. 2.A sonka húsos részét kiterítjük, a felénk eső felét sajtszeletekkel borítjuk. 3.A sajtszeletekre egy szál újhagymát fektetünk úgy, hogy két széle éppen túllógjon a sonkán. A maradék újhagymát felkarikázzuk. 4.Felgöngyöljük a sajttal borított sonkaszeleteket, középen az újhagymával, szélét fogpiszkálóval összetüzzük. 5.Serpenyőben kiolvasztjuk a sonkáról levágott zsíros részt. 6.A pörcöt kiemeljük, a sonkatekercseket a zsíron forgatva pirosra sütjük. 7.A pirosra sült sonkatekercseket tálra rakjuk, a maradék zsírban gyorsan megpirítjuk az újhagyma karikákat. 8.Majd a sonkatekercsből kimaradt sajtszeleteket. A receptet beküldte: csorieva Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |