| Sertéstarja fűszeresen kisütve (feltétnek) receptHúsételek Hozzávalók: 1 kg sertéstarja, fél dl napraforgó olaj, 1 csomag sertés sült fűszerkeverék. A kisütéshez: fél dl napraforgóolaj, 1 dl világos sör, alufólia. Elkészítés: A fél dl napraforgó olajban apránként beleszórjuk a zacskó sertés sült fűszerkeveréket, majd alaposan eldolgozzuk. A hússzeleteket enyhén kipotyoljuk, majd az olajos fűszerkeverékkel a szeletek mindkét oldalát bekenjük és hűtőbe tesszük kb 30-45 percre. Ezután egy serpenyőbe olajat öntünk, belerakjuk a szeleteket és aláöntjük a sört. Lefedjük alufóliával és a 220 fokon a szeleteket 30 percig pároljuk, majd a fóliát levéve kissé mindkét oldalukat megpirítjuk. Omlós finom sültet kapunk, amit magában vagy feltétként fogyaszthatunk. Elkészítési idő: 70 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |