| Libamáj hagymásan kisütve receptEgytálételek Hozzávalók: 30 dkg libamáj 20 dkg libazsír 1 fej hagyma Elkészítés: A libamájat leöblítjük hideg vízzel. Még megszárad, addig felkarikázzuk a hagymát. Felolvasztjuk a zsírt egy kis edénybe és megdinszteljük a hagymát, mikor majdnem kész, beletesszük egybe a májat és lassú tűzön 20 percig sütjük. Nem kell fedő az edényre. Tanácsok: Ne fűszerezzük sütés közben, mert keserű lesz a máj. Hidegen szeleteljük. Kenjünk a szelet kenyérre zsírt és hagymát, erre tegyünk vékony szelet májat. Csak tálaláskor sózzuk, izlés szerint fűszerezzük. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: Kiss Ildikó Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |