| Sertéskaraj gazdagon.... receptHúsételek Hozzávalók: 1.5 kg sertés rövid karaj 10 szelet szalonna - csemege 1 szál kolbász (füstölt) 2 fej hagyma - vörös 1 nagy csipet só - jódozott, finomított 1 csipet bors - fekete (őrölt) 7 bő evőkanál mustár 1 csapott evőkanál provence-i fűszerkeverék (bazsalikom , kakukkfű , rozmaring) Elkészítés: Egy magas falú tepsit kibélelünk alufóliával úgy, hogy majd bele tudjuk csomagolni a húst. A karajt megmossuk, majd bevagdossuk, mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el teljesen, az alja maradjon egyben.A szeletek közé teszünk a szalonnacsíkokból, a kolbászból és a hagymakarikából is, sózzuk, borsozzuk. Fűszerekkel ízlés szerint megszórjuk a hús tetejét, majd mustárral jól megkenjük. Kis vizet öntünk köré, majd becsomagoljuk az alufóliába, és betesszük az előmelegített sütőbe. Amikor megpuhult, kicsomagoljuk, és hagyjuk, hogy megpiruljon!Ízlés szerinti körettel tálaljuk. Elkészítési idő: 70 perc A receptet beküldte: Mildi66 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |