| Sertéskaraj Havanna módra receptHúsételek Hozzávalók: 8 szelet rövidkaraj (csontnélkül) 1 doboz darabos ananászkonzerv 1 kk musttár kis szeecsendió só kis liszt olaj a sütéshez Elkészítés: A karajszeleteket kiverjük, besozzuk,majd megforgatjuk lisztbe,és forró olajban hirtelen pirosra sütjük.Ekkor hozzáadjuk az ananászlevét kevés vízet öntünk alá, puhára pároljuk.Ha elkészült, kiemeljük a szeleteket és a visszamaradt levet ízesitjük mustárral és szerecsendióval. Elfőzzük belőle a vízet, majd megszorjuk liszttel,hogy szép barna szinü mártást kapjunk. Tálra tesszük a karajszeleteket megszorjuk az ananászdarabokkal, ráöntjük a mártást, és rizzsel köritve tálaljuk. A receptet beküldte: gevi1931 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |