| Tavaszi spárgaleves receptLevesek Hozzávalók: 20 dkg spárga 1 sárgarépa 10 dkg újkrumpli 3 dl húslé 5 dkg cukorborsó 10 dkg csíkokra vágott csirke- vagy pulykamell teáskanálnyi hidegen sajtolt olaj só bors frissen vágott petrezselyem Elkészítés: Pucold meg és vágd össze a spárgát, karikázd fel a sárgarépát, és kockázd fel az újkrumplit. A zöldségeket tedd fel főni a húslében. Tíz perc után add hozzá a cukorborsót és a csíkokra vágott csirke- vagy pulykamellet. Főzd még 10 percig gyöngyözve, majd húzd le a tűzről. Keverj bele teáskanálnyi hidegen sajtolt olajat, sót és borsot. Tálaláskor szórd meg a tetejét frissen vágott petrezselyemmel. A receptet beküldte: TyBoR Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |