| Seherezádé álma receptSütemények, édességek Hozzávalók: 25 dkg kész piskóta 10 dkg aszalt gyümölcs 10 dkg méz 10 dkg narancslekvár 10 dkg dió Öntethez: 1 csomag puncsízű pudingpor 3 dl tej Díszítéshez: aszalt gyümölcsök Elkészítés: A piskótát közepes, az aszalt gyümölcsöt kis kockákra vágjuk. Ezután a mézzel és a lekvárral összedolgozzuk, majd kis gombócokat formálunk belőle. Durvára vágott dióban megforgatjuk. A puncs ízű pudingporból sűrű öntetet készítünk, és tálaláskor a kis gombócok köré öntjük. Aszalt gyümölcsökkel díszítjük, de még rejtélyesebb, ha néhány ehető virágszirmot is szórunk mellé. A receptet beküldte: Rumino Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |