| Seherezádé torta receptSütemények, édességek Hozzávalók: Hozzávalók: 600g csokis üres keksz 400g slagkrém 400ml szénsavas ásványvíz 200g porcukor 250g margarin 1l tej 3 csomag karamella ízű puding 9 kanál cukor Elkészítés: Megfőzni a tejben a pudingot. Hagyni kihűlni-időnként megkeverni, hogy ne keményedjen a teteje. A margarint és a porcukort elkeverni majd hozzáadni a kihűlt pudingot. Felverni a slagkrémet a 400ml ásványvízzel. A tálunkba rakni egy sor kekszet ( 4x5 keksz), arra pudingot és egy vékony réteg slagkrémet majd új sor keksz és így tovább hatszor. A kimaradt slagkrémmel dekorálni a tortát. A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |