| Sajt nasi receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 25-dkg Trapista sajt és bár mely kedvenc felvágott. Elkészítés: Egy fazélba felteszek vizet forralni és a gyuródeszkára folpakotfeszitek,majd a nyujtót is elkészitem ami nem más mint 1-egyliteresborosüveg tisztára mosva,teleengedem rorróvizzel és szorosan bedugaszolom.Mikor forr a víz akkor 25-percre beledobom a sajtott és lefedem fedővel és elzárom a gázt alatta.Mikor letelt az idő kiveszem a sajtott és a forróvizes palackal elkezdem kinyujtani nagyon vékonyra.Sietni kell mert hamarszárad a sajt.Gyorsan ráteszem a felvágotat és elkezdem szorosan feltekerni mikor kész szoroasan rátekerem a fóliát is.1-óra a hűtőbe és lehet szeletelni ami nem fogy el azt a mélyhűtőbe kell rakni és bármikor fogyasztható. Tanácsok: ha van tuppervárid akkor jóbb mert nem kell az üveg,gyors és finom Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: 350 kcal A receptet beküldte: pick-kati Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |