| Juhsajtos-olívás muffin receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 15 dkg kockákra vágott juhsajt (fetával vagy márványsajttal is finom) 10-15 db fekete olajbogyó (apróra feldarabolva) 25 dkg finomliszt 2 teáskanál sütopor 1 teáskanál só 2 db tojás 75 ml olívaolaj 150 ml tej, vagy joghurt 1 teáskanál oregano vagy Provance-i fuszerkeverék Elkészítés: Egy edényben összekeverem a finomlisztet, a sót, a fuszerkeveréket, vagy az oreganot, és a sütoport. Egy másik tálban jó habosra kikeverem a folyékony hozzávalókat, az olajat, a tojásokat, és a tejet vagy joghurtot. A két tál tartalmát összevegyítem, végül óvatosan belekeverem a kockákra vágott juhsajtot, és az olívabogyót. A muffinsüto tepsi mélyedéseit félig megtöltöm a tésztával, és elomelegített sütoben 180 fokon 15-20 perc alatt megsütöm. A receptet beküldte: gazsika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |