| Sajt és tejföl alatt sült csirkecomb receptHúsételek Hozzávalók: 4 db csirkecomb 6 dkg liszt 1 teáskanál pirospaprika majoránna só ételízesítő őrölt fehérbors fokhagymapor bazsalikom 2 fej vöröshagyma 1 nagy pohár tejföl 4-5 evőkanál olívaolaj 15-20 dkg reszelt sajt Elkészítés: A combokat kicsit besózzuk, és állni hagyjuk, amíg előkészítjük a tepsit és a lisztes keveréket. A tepsit jól kikenjük margarinnal. A lisztet az ízlés szerinti fűszerekkel, a pirospaprikával és a fokhagymaporral jól összekeverjük, majd beleforgatjuk a combokat, és a tepsibe egymás mellé helyezzük. A maradék lisztet a tetejére szórjuk. A vöröshagymát vékonyra szeleteljük, a húsra szórjuk, majd ráreszeljük a sajtot. A tejfölt jól kikeverjük az olajjal, és a sajtos húsra öntjük. Fóliával lefedjük, és közepes lángon kb másfél óráig pároljuk, majd a fóliát levéve szép pirosra sütjük. A receptet beküldte: Kriszta0930 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |