| Tejfölös-sajtos hús receptHúsételek Hozzávalók: 60 dkg sertéscomb 20 dkg ementáli sajt, 2 dl tejföl 3 db tojás liszt vaj ételízesítő só Elkészítés: A húst kis szeletekre vágjuk, majd enyhén kiveregetjük. Ha vannak ínak a szeletek szélein, azokat bevagdossuk, hogy sütés közben ne kunkorodjanak össze. A szeleteket delikáttal megszórjuk, lisztbe, felvert tojásba, és reszelt sajtba forgatjuk. A sajtos húsokat kivajazott tepsibe egymás mellé rakjuk, és a maradék sajtot rájuk halmozzuk. A tejfölbe a megmaradt tojást belekeverjük, enyhén megsózzuk és a szeletekre kanalazzuk. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Petrezselymes burgonyával vagy zöldségkörettel tálaljuk Tanácsok: nagyon finom Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: hofike Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |