Tutireceptek.hu fejléc

Ropogós, csilis csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Csikeszárny

bors
fokhagyma
csilipor
olaj

Elkészítés:
A csirkeszárnyakat megtisztítom, befűszerezem sóval, borssal, fokhagymával (ki mivel szereti), beszórom csiliporral, és 1 tepsiben felsorakoztatva, alufóliával lefedve, puhára sütüm sütőben. Ha ott megpuhult, fritőzben (vagy serpenyőben) forró, bő olajban ropogósra sütöm.

Tanácsok:
kiváló csemege, vendégváró, vagy 1 finom tavaszi salátával, könnyű vacsora is lehet.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: bubó bubó


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kakaós ropogós » Almás ropogós » Túrós spagettiropogós » Ropogós diós
» Pipicom ala ropogós » Ropogós burgonya szeletek » Ropogós karfiol » Gyümölcsropogós
» Andi sajtos ropogósa » Körte ropogós köntösbe » Ropogós csülök Ancsi módra » Krumplis ropogós
» Kínai csirkeszárnyak » Ropogós csirkemellcsíkok » Ropogós cukkinichips » Ropogós gofri


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.