| Krumplis ropogós receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 4-5 szem szep nagy krumpli 1 nagy fej voroshagyma 2-3 gerezd fokhagyma liszt so bors olaj a suteshez Elkészítés: Ledaralom a krumplit. En mindig a turmixgepet hasznalom, de ha mazohista vagy tokgyalun is nyomhatod. Besozom egy kicsit es hagyom allni kb 10-15 percig amig egy kicsi levet ereszt. Jo alaposan kinyomom, majd ledaralom a voroshagymat es foghagymamanyomot hasznalva a fokhagymat is hozzaadom. Annyi lisztet teszek hozza, hogy osszealljon. Pici so, bors... Most kovetkezik a kedvenc reszem: lapos kis lepenyeket fabrikalok a ket kacsomat hasznalva. Minel koszosabb leszel a vegen, annal jobb! Nem kell tokeletes korongokat elkepzelni, az a jo, hogyha a daralt krumpli szalai "kilognak" egy kicsit. Azok lesznek majd isteni ropogosak. :) A lenyeg, hogy ne papirvekonyak, hanem olyan "kis pofasak" legyenek Tanácsok: Mennyisegre sajnos nem tudom megmondani, hogy mennyi lisztet kell hozzaadni. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor vegezz egy probasutest :) Elkészítési idő: 30 perc Kalóriatartalom: huuuu kcal Zsírtartalom: huhuhuuu gramm A receptet beküldte: Kyller Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |