| Pipicom ala ropogós receptHúsételek Hozzávalók: Csirkecomb tetszés szerint Lilahagyma Pörköltszaft kocka (2) Fűszerek 2gerezd fokhagyma Tejföl Sajt Kevés finomliszt Krumpli, vagy burgonya:-) Alma Barack Elkészítés: Csirkecomb lefiléz, de rendesen mert a porcra nem szeret mindenki ráharapni:-) 6-7dl forró vízben feloldom a pörköltszaft kockát, belerakom at apróra vágott lilahagymát, teszek bele fűszert: kömény,bors, vegeta, pirosparika, kevés oregánó. A finoman besózott húst, és a kockákra vágott krumplit tepsibe rakom, ráöntöm a kencét( :-) ) Lefedem alufóliával és kb 40percig főzöm. Kiveszem, levet leöntöm egy mély tálba, besűrítem a liszttel, belepréselem a fokhagymát, sajtot reszelek bele, és ráöntöm a húsra, de előtte a hús és a krumpli mellé beteszem az almát és a barackot teszés szerint méretre vágva. Immáron fólia nélkül piroskásra sütöm. Tanácsok: Megjegyzem jótanácsként, ha esetleg begöngyölöd a húst bacon szalonnába, még brutálisab:-) Szénhidráttartalom: nemtom gramm Zsírtartalom: nemtom gramm A receptet beküldte: szrobcsek Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |