| Ripsz-ropsz Barackos receptSütemények, édességek Hozzávalók: -2x450g 20%-os tejföl -4csomag vaniliáscukor -5dkg porcukor -300g babapiskóta -1doboz 480g töltőtömegű Őszibarack befőtt -Kakaó a tetejét megszórni Elkészítés: -Elő kell készíteni egy téglalap alakú kb.25x15cm 8cm mélységű fedővel rendelkező jénai tálat -A tejfölt ki kell keverni simára a porcukorral és a vaníliáscukrokkal. -Az őszibarack befőttet fel kell vagdosni kis kockákra. A befőtt levére is szükség van! -Az első sor babapiskótát a tál aljába kell sorakoztatni, meg kell locsolni a befőtt levével, meg kell hinteni a felkockázott őszibarackkal, meg kell kenni a cukros tejföllel. Addig kell folytatni ezt a típusú rétegezést, amíg van minden alapanyagból, úgy hogy a rétegezés a tejfölös, cukros krémmel fejeződjön be! -A tetejét jól meg kell hinteni kakaóporral -Hűtőszekrénybe kell tenni és pár óra elteltével fogyasztható! Tanácsok: Nagyon finom és gyorsan elkészíthető édesség :-) Ha összeérik akkor olyan íze van, mintha túrós süti lenne :-) A receptet beküldte: Gligi Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |