Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbarakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
5-6 db rebarbara
4 dkg cukor
2 tojás sárgája
fahéj
szegfűszeg
vanília
1 kanál liszt

Elkészítés:
A rebarbara vastag húsos szárát használjuk.Megtisztítjuk és 2cm-es darabokra vágjuk.1 liter vízben a fűszerekkel puhára főzzük.A tojások sárgáját a liszttel és 2 dl vízzel simára keverjük,és lassan a forró leveshez adjuk amit állandóan keverünk.Az egészet átpaszírozzuk és mégegyszer felforraljuk.
Kihűtjük,és hidegen tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kolbászos fejtettbableves » Medvehagyma krémleves » Hideg meggyleves mentával » Kunsági káposztaleves
» Krémes gyümölcsleves » Kelleves húsgombóccal » Áfonyás limonádé » Finom burgonyás pogácsa
» Májgombóc prézli nélkül » Hagymás kukorica leves » Hideg eperleves tejszínhabbal » Galyasági bableves
» Vargányás krumplileves » Vajbab leves » Búbos szelet » Erdélyi salátaleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.