Tutireceptek.hu fejléc

Kirántott csülök recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
(4 személyre)

4 db sertésláb (köröm)
1 nagyobb fej hagyma
15-20 szem egész fekete bors
1-2 babérlevél


Elkészítés:
Hozzávalók:
Hozzávalók:

Elkészítése:

Már a hentessel ketté vágatjuk hosszában a sertés lábakat (köröm) és alaposan megtisztítjuk. Feltesszük főni. A főzővízbe teszünk egy fej vöröshagymát, jó sok fekete egész borsot és 1-2 babérlevelet. Addig főzzük, amíg a csontokat könnyedén el nem tudjuk távolítani. Megvárjuk, míg egészen kihűl és hagyományos módon panírozzuk, majd szép pirosra sütjük.

Sült burgonyával, tartár mártással tálaljuk.

Elkészítése:

Már a hentessel ketté vágatjuk hosszában a sertés lábakat (köröm) és alaposan megtisztítjuk. Feltesszük főni. A főzővízbe teszünk egy fej vöröshagymát, jó sok fekete egész borsot és 1-2 babérlevelet. Addig főzzük, amíg a csontokat könnyedén el nem tudjuk távolítani. Megvárjuk, míg egészen kihűl és hagyományos módon panírozzuk, majd szép pirosra sütjük.

Sült burgonyával, tartár mártással tálaljuk.

Tanácsok:
Rozikának koszonom!


A receptet beküldte: kunikunda


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tarhonyás csülök » Karajba zárt csülök » Római tálban sült csülök » Galuska darált csülökkel.
» Tepsis csülök » Göngyölt csülök » Cipóban sült csülök » Csülökpörkölt bográcsban
» Sörben sült csülök I. » Fűszeres kirántott karaj » Szilveszteri bohém csülök » Sutus leves csülökkel
» Csülök pékné módra » Székely sertéscsülök » Vörösboros csülökgulyás » Csülökpörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.