| Olaszos rántott hús receptHúsételek Hozzávalók: 8 szelet sertéscomb 3 tojás 2 dl tej liszt zsemlemorzsa só fűszerek (magyaros, vagy fokhagymás, vagy sült húsos) parmesan sajt reszelve olaj Elkészítés: A húst megtisztítom, 1,5 cm-es szeletekre vágom,a szeletek széleit kissé bevagdosom és húsverővel kiklopfolom, hogy a rostok összetörjenek. A szeleteket megsózom, ízlés szerint megfűszerezem, kicsit állni hagyom. Ezután kipanírozom a szeleteket: lisztbe mártom, meglapogatom, utána a 4 ek tejjel felvert tojásba mártom, és végül a sajttal kevert zsemlemorzsában is meglapogatom. Forró olajban mindkét oldalán kisütöm, és kész is volna, ha nem sajnálnám kidobni a tojást, lisztet, zsemlemorzsát, sajtot, ami a panírozás után maradt. Ezeket jól összekeverem, tejjel sűrű palacsintatészta-szerűséget keverek belőle, megfűszerezem és kisütöm. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |