| Rakott puding receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 cs. pudingpor főzős /kétféle ízű legyen/ 1 cs. gesztenyemassza /rummal és cukorral izesitett/ 25 dkg Rama margarin 1 cs mazsola kb. 2 cs babapiskóta rum és tej Elkészítés: - Egyik fajta pudingot a rajta előírtak szerint sűrűre főzzük a tejjel. Egy csatos tortaformába beleöntjük. - Rumos tejben megáztatjuk a babapiskótát és a kihűlt puding tetejét befedjük vele. - Gesztenyemasszát kikeverjük a ráma margarinnal és beletesszük a rumba megáztatott mazsolát és a babapiskóta tetejére kenjük. - Majd a gesztenyemassza tetejét befedjük a rumos tejben megáztatott babapiskótával. - Előírásnak megfelelően sűrűre főzzük a tejjel a másik fajta pudingot és ráöntjük a babapiskótás rétegre. Tanácsok: Jól lehűtve tálaljuk. Tejszínhabot lehet tálaláskor a tetejére nyomni. Jó étvágyat kivánok ! Üdv Kiss Lászlóné Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: kissne1021 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |