Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós rakott brokkoli recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 főre
20 dkg juhtúró
2 dl tejföl
10 dkg natúr krémsajt
1 kk őrölt szerecsendió
10 dkg reszelt sajt
2 tojás

őrölt bors
2 dkg margarin
1 kg brokkoli (pucolás után)

Elkészítés:
1. A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük.
2. Forrásban lévő, sós vízben kb. 10 perc alatt félpuhára főzzük. Ha kész, alaposan lecsepegtetjük.
3. A tojást, a krémsajtot, a tejfölt és a juhtúrót simára keverjük. Sóval, szerecsendióval, borssal fűszerezzük.
4. Egy tepsit a margarinnal vastagon kikenünk.
5. Beletesszük a brokkolit. Leöntjük a juhtúrós öntettel. Tetejét reszelt sajttal megszórjuk.
6. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a teteje aranybarna nem lesz.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyú rakott káposzta » Rakott krumpli szalonnával » Az én brokkoli krémlevesem » Rakott túrósburgonya
» Nyári rakottas » Juhtúrós kelbimbós sali » Rakott pulykamell » Rakott zsemle
» Lerakott harcsa » Kolbászkrémes rakott hús » Sajtos rakott tészta » Fogyókúrás rakottas
» Brokkolis krumpli husival » Sült rakott csirkemell » Brokkolis virsli » Juhtúrós-borsós hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.