| Rakott csirke juhtúróval receptEgytálételek Hozzávalók: 2 csirkemell, 25 dkg juhtúró, 4 dl tejföl, 1 csomag csuszatészta, 5 dkg füstölt szalonna, 1 tojás, mustár, só, feketebors, 1 evőkanál olaj Elkészítés: A tésztát forró vízben főzd ki, és szűrd le. Szeleteld fel a füstölt szalonnát. A juhtúrót és a tejfölt keverd ki, majd add hozzá a tojást, és kevés borssal és néhány kockányi angolszalonnával dolgozd össze. Csíkozd fel a csirkét, majd süsd elő. Egy tűzálló tál aljára tegyél néhány szelet szalonnát, erre jön egy réteg tészta, majd a csirke, utána pedig a juhtúrós öntet. Szórhatsz rá néhány kocka szalonnát is. Folytasd a rétegezést úgy, hogy az öntet maradjon legfelül. Előmelegített sütőben, közepes lángon süsd egy órán át. A receptet beküldte: CILUSKA Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |