| Rák paradicsommal és fetával receptEgytálételek Hozzávalók: 3 ek olívaolaj 2 fej vöröshagyma 2x400 grammos konzerv darabolt paradicsom sűrű paradicsomszószban csipetnyi cukor 350 gramm tisztított rák, ha mélyhűtött, akkor felengedve 100 gramm feta sajt 3 ek apróra vágott petrezselyemzöld Elkészítés: 1. Hevítsünk fel 3 ek olívaolajat serpenyőben, tegyük bele a vöröshagymát, és óvatosan pirítsuk meg amig megpuhul és halványbarna lesz. Adjuk hozzá a paradicsomot, egy csipet cukrot, és lassú tűzön pároljuk 5 percig. 2. Szórjuk bele a rákot, sózzuk, borsozzuk, és kis lángon főzzük addig amíg a rák teljesen átmelegszik. 3. Halmozzuk rizsre vagy tésztára, majd morzsoljuk rá a feta sajtot, és hintsük meg apróra vágott petrezselyemzölddel. Elkészítési idő: 20 perc Kalóriatartalom: 186 kcal Szénhidráttartalom: 11 gramm Zsírtartalom: 6 gramm A receptet beküldte: freshlinda Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |